X

Ved at adskille signalbehandling for egen stemme og andre personers tale oplever brugeren en helt naturlig lyd. Signia 13 Nx giver en fantastisk gengivelse af egen stemme og den bedste taleforståelse i støj.

Med batteristørrelse 13 leverer Pure 13 Nx maksimal ydelse og den længste streamingkapacitet i sin klasse. Brugere med stort behov for direkte streaming og anden opkobling kan gøre dette uden at skulle være bange for at løbe tør for strøm på batteriet.

Fuld fjernjustering med TeleCare 3.0 og Signia App gør brugeren hurtigt bekendt med høreapparaterne. Signia App giver mulighed for fjernbetjening med mobiltelefonen.

Vigtige egenskaber:

  • Naturlig klar lydoplevelse med den bedste taleforståelse i støj
  • Længste brugstid med fuld brug af audiostreaming
  • Ultra HD e2e og fuld Bluetooth-forbindelse
  • Har notch-terapi til effektiv tinnitus-lindring
  • Valgfri telespole

Pure 13 Nx i korte træk

Loading...

Signia Nx – Replicating Nature

Tilbehør

Download nu:
Signia App
Tilpas din lytteoplevelse
Lær mere

StreamLine TV

Programmeret til en fantastisk lyd

Lyden fra TVet kan sendes direkte ind i Signia-høreapparater via en StreamLine TV transmitter.

Brugerne kan endda justere volumestyrken på TVet via Signia App.

Læs mere om StreamLine TV

StreamLine Mic

Streaming fra alle Bluetooth-enheder i højeste lydkvalitet

Når den anvendes sammen med en hvilken som helst Bluetooth-smartphone, giver den nye StreamLine Mic fuldstændigt håndfri streaming af telefonsamtaler og musik. Den virker samtidigt som en fjernmikrofon.

Læs mere om StreamLine Mic

miniPocket

Diskret fjernbetjening

Den perfekte løsning, hvis du ikke har en smartphone og alligevel ønsker diskret justering af høreapparaterne. Pålidelig og nem at anvende og ikke større end at man kan have den i en nøglering.

Click Sleeves

Hurtig udskiftning

Click Sleeves kan nu også bruges til Signia primax RIC-høreapparater. Den nye akustiske kobling giver forbedret stabilitet mod tilbagekobling, enestående bærekomfort og fastholdelse i øret samt mulighed for instant fit.

Click Sleeves tilpasser sig nemt ørets form, og de superbløde standard-silikonepropper sikrer en høj grad af komfort og sidder godt og sikkert i øret.

Click Sleeves fås i en lukket og en ventileret version samt i fire forskellige størrelser (xS, S, M og L), som passer til næsten alle ører og alle audiologiske behov.

Click Sleeves er ikke kun til Silk, men alle Signia X, Nx og primax RIC-høreapparater.

Trådløs Noahlink

Branchens standardiserede programmeringsenhed er baseret på en  Bluetooth-løsning. Den giver mulighed for trådløs programmering af Signia X- og Nx-høreapparater.

 

Sådan tilføjes en T-Spole til høreapparatet

Pure 13 Nx FAQs